Elektrisch gitaarles

Benieuwd wat jij kunt bereiken?


Schrijf je dan in voor een gratis proefles en maak kennis met de leukste Muziekschool in Amersfoort!

Elektrisch gitaarles in Amersfoort

Informatie

Geloof het of niet, maar de gitaar heeft de wereld voorgoed veranderd. Hoe zou het zijn geweest zonder alle rock- en blueshelden, singer-songwriters, metalheads en andere gitaristen van de afgelopen jaren? Gitaristen horen tot de meest vernieuwende creatieve geesten van deze tijd. Gitaarles bij Muziekles in Amersfoort laat je kennis maken met al het goeds dat de gitaar te bieden heeft, elektrisch of akoestisch. Wil je tussendoor overstappen van instrument? Geen probleem! Je bepaalt zelf wat je meeneemt naar de les.

Eigen stijl en eigen tempo

Wij geven gitaarles aan de hand van liedjes, leren akkoorden, melodie, toonladders en ritmes. Je speelt hoe jij het prettigst vindt, met je vingers of met plectrum. Wil je traditioneel noten leren? Ook dat is geen probleem. Want of je nu een beginner of gevorderde speler bent, alles wat je wilt leren zit in de muziek waar je zelf naar luistert!

Lesvorm

Tijdens de lessen mag je samen met je docent nummers uitzoeken en leren spelen, maar daarnaast geven we ook gerichte oefening. Op deze manier leer je je instrument van binnen en van buiten kennen. Voor je het weet leg je je gitaar nooit meer opzij! Wil je het een keer proberen? Meld je dan vrijblijvend aan voor een gratis proefles!

In het kort:
  • Leren aan de hand van je favoriete liedjes
  • Je leert akkoorden, melodieën, toonladders en ritmes
  • Spelen met je vingers óf met plectrum
  • Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of niveau
  • Beste prijs/kwaliteit in de omgeving!

"Leren in je eigen stijl en een gratis proefles!"

Gratis proefles Elektrisch gitaarles in Amersfoort

Een gratis proefles bij ons is ook écht gratis! Wij willen dat jij zelf kan beslissen of onze lesmethodes en docenten bij jou passen. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om ook een keer gitaar te spelen ook al heb je nog nooit een instrument aangeraakt. Denk je dat de docent niet bij jou manier van spelen past? Neem dan een proefles bij een van onze andere docenten!


Of... bekijk eerst onze tarieven
Gitaarles in Amersfoort

Een eigen instrument

Vaak krijgen wij de vraag of er voor een proefles een instrument nodig is. Ons antwoord: "Maak je geen zorgen!". Het is enorm belangrijk dat je een fijn instrument aanschaft, dat past bij jouw manier van spelen. Hiervoor hoef je dus geen overhaaste beslissingen te nemen. Dit zal je plezier in de lessen namelijk alleen maar vergroten! 

Een eigen instrument aanschaffen is niet direct nodig en je docent adviseert je hier graag bij. Heb je nog geen instrument? Geef dit aan voor je proefles en wij zorgen dat je met een gerust hart kan deelnemen.

Lesdagen en tarieven

Voor onze gitaarlessen kan je van maandag tot en met zaterdag terecht bij onze muziekschool. Tijdens je proefles kan je in overleg met de docent de dag en de frequentie van de lessen afspreken. De kosten van een gitaarles beginnen vanaf €13,60 per les, kijk voor meer informatie over de kosten op onze tarieven pagina.

Vragen?

Heb je nog vragen? Kijk dan op onze meest gestelde vragen paginastuur een bericht of bel ons op: 06 24 462 645!

Elektrisch Gitaardocenten Amersfoort

Frank

Jeroen

Gerry

Ozzy

Schrijf je in voor een gratis proefles

En ontvang een mooie MIA Music tas!