Bandcoaching weer van start

Op 1 april zijn we begonnen met een nieuwe bandcoaching groep. 5 jongens in de laatste klas van de lagere school meldden zich onlangs met de vraag of we hen op weg konden helpen met hun band. En dat doen we natuurlijk maar al te graag.

Deze jonge ster wordt begeleid door docenten Jeroen en Roland tijdens een bluesjam. 

Hoe ze heten weten we nog niet, daar komen we vast snel achter. Wel hebben we al gehoord dat ze Smoke on the water van Deep Purple kunnen spelen. Daar worden we blij van: rock & roll is not dead! De eerste repetitie was dan ook een feestje voor iedereen.

Ook leuk om te weten is dat Bryan Hokkeling, drummer van the Medics, meedoet als coach bij deze groep. Hij mag binnenkort afstuderen aan het conservatiorium van Amsterdam en doet deze bandcoaching als stage. Prachtig als oud leerlingen hun eigen weg gaan en dan ineens als volwassen muziektijgers weer opduiken!

Natuurlijk gaan deze kanjers binnenkort hun opwachting maken tijdens de MIA bandexplosion 2015. De datum maken we binnenkort bekend.

De foto’s die je hier ziet zijn van eerdere bands die bij Muziekles in Amersfoort hebben gespeeld.Schrijf je in voor een gratis proefles

En ontvang een mooie MIA Music tas!