Open dag Trompet en saxofoon op 14 januari.

Update: Saxofoon en trompet zijn per 2018 niet meer beschikbaar bij MIA Music.

Onderstaand bericht is van begin 2017. Voor contact met deze docenten kan je het beste bij henzelf terecht.

Op zaterdag 14 januari houden we open dag, speciaal voor deze nieuwe instrumenten. Ben je nieuwsgierig naar saxofoon of trompet? Kom dan naar Utrechtseweg 7 en ervaar het zelf!

De veteranen zullen het nog weten: MIA Music is ooit begonnen als Drum & Gitaarschool Amersfoort. Maar omdat samen spelen zo leuk is werd dat al snel Muziekles in Amersfoort, waar je ook bas-, zang- en toetsenles kon krijgen. Zo konden we bandjes vormen en meer mensen blij maken, inclusief onszelf. Met trompet en saxofoon erbij wordt het nu nóg leuker!

Je hoeft natuurlijk niet per se in een band. Veel leerlingen spelen liever voor zichzelf. Wat je ook gaat doen met je trompet of saxofoon, onze docenten zorgen ervoor dat je leert wat je zelf tof vindt!


Even voorstellen: Lars Posthumus/ saxofoon, Rembrandt Zegers/ trompet

Rembrandt Zegers geeft trompetles. Op de foto hier zie je hem in aktie tijdens het Uitweekend op het Eemplein. Op zijn eigen website kan je lezen wat hij allemaal gedaan heeft in muziekland. Hij heeft zelfs voor de koningin gespeeld! Rembrandt is zo’n docent die een schat aan opleding en ervaring meebrengt, en dat aan leerlingen overbrengt als een leuk, makkelijk spelletje op de trompet. Hij werkt trouwens ook met trombones, bugels, fufuzela’s en andere koperblaasinstrumenten.


 

Lars Posthumus maakt al jaren samen met Gerry Almere onveilig. Het was dan ook Gerry die opperde dat Lars saxofoonles kon geven bij MIA Music. Hij speelt op topniveau met artiesten van Candy Dulfer tot Boris Titulaer, en heeft een hart voor lesgeven op zijn instrument. Dat muziek een teamsport is weet hij als geen ander, omdat hij ook dirigent is van de Bertus bigband. Lars werkt net zo makkelijk 1 op 1, als met een blazerssectie. Wil je in contact komen met Lars? Ga dan naar Caps Lock Music en neem direct contact met hem op.

We zijn blij met onze nieuwe kanjers! Kom op 14 januari met ze kennismaken!

Waar? MIA Music, Utrechtseweg 7, Amersfoort

Hoe laat? tussen 10:00 en 16:00 ben je van harte welkom!


Schrijf je in voor een gratis proefles

En ontvang een mooie MIA Music tas!