Optreden 24 juni

Op 24 juni gaan we weer los met de Bandexplosion 2015, in café ’t Nonnetje.


Het begint alweer te borrelen bij Muziekles in Amersfoort. Leerlingen worden aan elkaar voorgesteld, repertoire wordt besproken en bands worden gevormd. Men saboteert de agenda’s en verzet schoolkampen, kortom: het geschut wordt in stelling gebracht voor de Bandexplosion op 24 juni a.s.

En zorg dat je erbij bent: vorig jaar was onvergetelijk! We gaan er voor zorgen dat deze editie minstens net zo mooi wordt. Met optredens van leerlingen tussen 8 en 80 jaar. Zowel solisten als groepen laten horen wat ze kunnen.

Zo hebben we de mannen van Metalstorm, over wie je eerder op deze site hebt kunnen lezen. Maar ook zal Eardamage weer van zich laten horen, de band die vorig jaar de dag afsloot. Aan heftige bandnamen geen gebrek in elk geval.

Een aantal bands is helemaal nieuw en zorgt gegarandeerd voor verassingen. Sommige leerlingen zullen voor het eerst van hun leven op een podium staan. Die verdienen onze support natuurlijk! Wie weet zijn dit de eerste stappen voor toekomstige podiumbeesten.


Het werd serieus rocken met Redface tijdens de MIA Bandexplosion 2014

De Bandexplosion vindt plaats tussen 15:00 en 22:00.

Dat is een lange zit, meer een soort festival eigenlijk. En dat is ook de bedoeling: net als bij een festival lopen bezoekers in en uit. Ze luisteren naar hun favoriete bands, halen wat te drinken en kletsen bij met Jan en alleman. De muziekleraar bijvoorbeeld, of wildvreemde muziekliefhebbers.

Net als vorig jaar zorgt ’t Nonnetje bovendien voor een muziekmenu, samengesteld voor deze speciale dag. Zo kun je tegen de avond, tussen de optredens door, even bijtanken. Je hoeft nergens heen.


Het is ook een perfecte gelegenheid om eens aan je buren, vrienden of familie te laten zien wat er allemaal gebeurt bij Muziekles in Amersfoort. We krijgen natuurlijk regelmatig vriendjes en vriendinnetjes die mee komen kijken bij muziekles. Nu kan je ze uitnodigen naar je optreden!

En natuurlijk is iedereen die onze muziekschool nog helemaal niet kent ook van harte welkom!

Entree voor dit evenement is gratis. De consumpties en het eten moeten natuurlijk wel afgerekend worden.


Schrijf je in voor een gratis proefles

En ontvang een mooie MIA Music tas!