Record store day Amersfoort

Zaterdag 18 april was het Record store day op de Havik in Amersfoort. Als platen-/ cd zaak voor echte liefhebbers organiseerde Velvet Music een gevarieerd programma met live-optredens van diverse artiesten.

Reden natuurlijk om een kijkje te nemen en de sfeer eens grondig op te snuiven. Het weer was perfect, de bands rockten en het eten en drinken maakte alles compleet. Dit is een feestje waar je bij moet zijn geweest!

Record store day is een internationale dag om de onafhankelijke platenzaak onder de aandacht te brengen. Bekende en minder bekende artiesten spelen er graag. Zo maakten in voorgaande jaren ondermeer Kensington en Blaudzun hun opwachting.

Dit jaar waren onderandere Janne Schra en mr. & Mississippi te bewonderen. Geen wonder dat bezoekers massaal kwamen genieten. Het is de perfecte gelegenheid om grote namen van dichtbij te zien, en om nieuwe bands te ontdekken.

En wat nog erger is voor iedereen die thuis zat: de entree was gratis! Volgend jaar komt er vast weer een Record store day en wij laten het je op tijd weten. Check regelmatig onze facebook pagina voor leuke muziek-aktiviteiten.

En nu: op naar de bandexplosion 2015! Het evenement waar leerlingen van Muziekles in Amersfoort muziekcafé het Nonnetje voor 1 dag volledig op zijn kop zetten! We houden je op de hoogte.Giant Tiger Hooch rockt de tent!


Schrijf je in voor een gratis proefles

En ontvang een mooie MIA Music tas!