Zo word je bekend

Donald Duck werd ooit zingend onder de douche ontdekt, om als ‘Rocking Duckie’ furore te maken. Maar wat nu als je zelf bekend wilt worden? Marcella Smeele van Synergyformusic weet raad.

Zaterdag 5 november is ze bij ons te gast voor een Masterclass Naamsbekendheid. Droom je van een bestaan als artiest? Zoek je als DJ of band meer optredens? Schrijf je dan in!

Voor sommigen is alleen muziek maken of in een band spelen niet genoeg. Wie bekend wil worden als artiest heeft veel werk te doen. Dat gaat niet vanzelf, laat staan dat je weet waar je moet beginnen. Een stevig lesje naamsbekendheid door een echte expert biedt dan uitkomst. Tijdens deze masterclass leer je hoe je jezelf op de kaart zet, fans aan je kunt binden en hoe je optredens regelt. Je mag natuurlijk vragen stellen en discussieren.


Hopelijk is ze in het echt net zo gevaarlijk

Marcella Smeele is al vanaf haar 13e bezig muzikanten te helpen. Rare hobby, zou je zeggen. Maar inmiddels is ze een goed geschoolde professional met een eigen bedrijf dat zich specialiseert in marketing voor artiesten. En daarbij volgt ze ook nog haar geheel eigen aanpak. Nog niet zo lang geleden was je als band behoorlijk afhankelijk van je manager. Maar Marcella leert je de touwtjes zelf in handen te nemen. Via Direct to fan-marketing ga je zelf je fanbase creëren en onderhouden. Dit is beroemd worden 3.0!

Dat deze methode werkt is inmiddels bewezen door grote acts als Radiohead en DJ Jean. Met behulp van sociale media en creative acties kun je veel doen. Maar menigeen weet niet precies wat. Tijd dus om je carriere een boost te geven en meer mensen te bereiken dan ooit tevoren.


Marcella geeft masterclasses door het hele land. Logisch dus dat wij haar ook over de vloer willen hebben. We starten om 14:00. Entree is €8,50, die je vantevoren betaalt bij inschrijving.


Het belooft een inspirerende middag te worden!


Schrijf je in voor een gratis proefles

En ontvang een mooie MIA Music tas!