Kiezen moeilijk? Geen probleem!

Maak kennis met elke docent en elk instrument

Wij zijn MIA Music

De leukste muziekschool van Amersfoort!

Dé muziekschool waar alles draait om het plezier dat je aan muziek beleeft. Want dat wat je leuk vindt leer je vanzelf. 
We specialiseren ons in muziek gespeeld op echte instrumenten door echte bands. Je kunt bij ons terecht voor DrumsBasgitaarGitaarPiano/toetsen en Zang. We bieden privéles, duo-/groepsles en bandcoaching.

Waarom zijn we dan zo leuk?

Omdat we zo eigenwijs zijn. We doen alleen waar we echt goed in zijn en waar we zelf het meest van houden. Bij ons tref je professionele, gemotiveerde leraren. Onze helden hebben allemaal een vakopleiding gedaan, of zijn daarmee bezig. En bovendien maken we regelmatig zelf de podia onveilig. Het plezier dat wij aan muziek beleven willen we graag met je delen. Muziekles bij MIA Music is ontspannen en persoonlijk. Jouw leerstijl en jouw muziek staan voorop.Hoe lang zijn we al zo leuk?

In 2008 zijn we begonnen als Drum & Gitaarschool Amersfoort, in wijkcentrum ’t Katshuis in Kattenbroek. In een bezemkast en een klaslokaal gaven we muziekles, dromend van een eigen plek waar we ongeremd herrie konden maken.
Na 4 jaar zoeken vonden we die plek in de kelder van een oud bankgebouw aan de Utrechtseweg. We breidden onze school uit met alle instrumenten die je nodig hebt om een band te vormen. De naam werd ‘Muziekles in Amersfoort’, en uiteindelijk ‘MIA music’. Dat dekt de lading, want behalve een muziekschool begonnen we hier ook een opnamestudio. 
De speeltuin die we vandaag de dag hebben is nog steeds in ontwikkeling. Zo hebben we onlangs een mooi nieuw leslokaal geopend en beginnen we alweer aan de volgende verbouwing.

Waarom scheppen we zo op over onszelf?

Omdat we met MIA music een muziekschool hebben waar we trots op zijn. We zijn trots op de dingen die we doen en op ons team van supertoffe leraren. Wil je weten of het bij ons echt zo leuk is? Je kunt bij MIA Music voor ieder instrument en voor iedere docent een gratis proefles aanvragen.

En hoe zit het met de subsidie?

Die hebben we niet. Net als andere particuliere muziekscholen hebben wij nooit om geld gevraagd. Dat kan ook prima, als je onze prijzen vergelijkt met die van gesubsidieerd muziekonderwijs.
Er is de laatste tijd behoorlijk wat discussie over het onderwerp cultuursubsidie in Amersfoort. Dat is lekker spannend en het leidt tot goede gesprekken en mooie samenwerkingen. Op onze nieuwspagina kun je binnenkort meer lezen over deze discussie in cultuurstad Amersfoort.
Voor wat MIA Music doet vinden we dat je subsidie niet aan een muziekschool moet geven, maar aan leerlingen. Dat gebeurt ook, bijvoorbeeld via het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Daar werken we dan ook graag mee samen.


Jeroen Doppen: planning en contact Harke de Vlas: geld en marketing
Ons Team!

Schrijf je in voor een gratis proefles

En ontvang een mooie MIA Music tas!