Pianoles

Kiezen moeilijk? Geen probleem!
Vraag gewoon verschillende proeflessen aan.

Pianoles in Amersfoort

Waarom pianoles bij Muziekles in Amersfoort?

De piano is misschien wel het meest geliefde instrument dat er is. Logisch, want het is eigenlijk allemaal instrumenten in één. Wie handig is op een piano kan in zijn eentje klinken als een complete band. En wie een band heeft kan bijna altijd een toetsenist gebruiken. Met dit instrument kan je echt alles spelen van hard en vol tot klein en zacht. Op pianoles bij Muziekles in Amersfoort leer je de vaardigheden waarmee je in elke stijl uit de voeten kunt.

Pianoles zoals het wij het aanbieden geeft je het spelplezier waardoor je altijd meer wilt leren. Wij geloven dat plezier en de wil om te oefenen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Je leert natuurlijk noten lezen en je gaat veel pianostukken spelen in verschillende stijlen. Maar je leert ook waarom de noten zo gespeeld worden, zodat je ermee kunt gaan improviseren. Alles van klassieke pianotechniek tot popmuziek komt aan de orde. En vooral de muziek die je zelf mooi vindt krijgt de aandacht!
Onze lessen sluiten aan op ieders niveau. Dus of je nou nog nooit een instrument hebt aangeraakt, of al jaren de sterren van de hemel speelt: kom kennis maken!


Of... bekijk eerst onze tarieven

Lesdagen en Tarieven

Voor pianoles kan je van maandag tot en met zaterdag terecht bij onze muziekschool. Tijdens je proefles kan je in overleg met de docent de dag en de frequentie van de lessen afspreken. De kosten van een pianoles beginnen vanaf €13,90 per les, kijk voor meer informatie over de kosten op onze tarieven pagina.

Overige vragen?

Heb je nog vragen? Kijk dan op onze meest gestelde vragen paginastuur een bericht of bel ons op: 06 24 462 645!

Piano docenten

Irina

Schrijf je in voor een gratis proefles

En ontvang een mooie MIA Music tas!