Drumles

Informatie

Het is de droom van ieder kind en de nachtmerrie van veel ouders. Drummen zit in iedereen. Ritme is de onmisbare motor in elke vorm van muziek. Kun je niet stilzitten? Mooi, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Eigen stijl drumles

Op drumles bij Muziekles in Amersfoort leer je wat je allemaal met ritme kunt doen. Wij geven les op maat voor ieder niveau. Als drummer kun je in je eentje de hele middag keihard rocken. Als drummer in een band bepaal je het ritme, tempo, volume en het gevoel van elk liedje dat je speelt. Dat is geweldig leuk en dankbaar werk. Zodra je het plezier van oefenen en meespelen hebt ontdekt wil je nooit meer stoppen.Tijdens drumles gebruiken we veel liedjes in verschillende stijlen. Je leert alles over slagtechniek, beweging en de klank van je instrument. We spelen samen en oefenen allerlei soorten ritmes. De muziek die jij mooi vindt ga je leren spelen.In het kort:

 • Je leert alles over slagtechniek
 • Herken de juiste klank van je instrument
 • Leer verschillende ritmes
 • Speel de muziek die jij mooi vindt! 

Dit zorgt voor drummers die plezier hebben in het oefenen en die snel vooruit gaan. Van drummers die nog nooit achter een drumstel hebben gezeten tot drummers die al jaren spelen: Kom kennis maken!

“Drumles Amersfoort is zowel voor de beginnende als de meer gevorderde drummer!”

Boy playing drums

Lesdagen en tarieven

Voor drumles kan je van maandag tot en met zaterdag terecht bij onze muziekschool. Tijdens je proefles kan je in overleg met de docent de dag en de frequentie van de lessen afspreken. De kosten van een gitaarles beginnen vanaf €13,90 per les, kijk voor meer informatie over de kosten op onze tarieven pagina.

Overige vragen?

Heb je nog vragen? Kijk dan op onze meest gestelde vragen paginastuur een bericht of bel ons op: 06 24 462 645!

Gratis proefles in Amersfoort

Een gratis proefles drummen is bij Muziekles in Amersfoort ook écht gratis. Op deze manier kan jij zelf beslissen of het instrument en de docent bij jou passen. Alleen bij gitaarles Amersfoort kan je zelf een docent kiezen en bij iedere docent een proefles doen! Bevalt de les niet, probeer je gewoon een andere docent.

  Meld je hier aan voor een gratis proefles!

  We ontvangen graag de volgende gegevens voor het inplannen van een proefles.

  Waar wil je je voor aanmelden?

  Leeftijd


  Heb je nog geen instrument? Geen probleem, de docent zorgt ervoor dat jouw proefles een succes wordt!