Zangles

Girl singing

Heb je altijd al willen zingen? Ben je op zoek naar een docent met verstand van haar vak?

Je eigen stem is het enige instrument dat je overal mee naartoe neemt en dat je nooit opzij legt. Je stem laat horen wat je voelt en wie je bent.

Het is een instrument voor iedereen. Iets om zuinig op te zijn. Zangles bij Muziekles in Amersfoort gaat over het plezier van zingen. Je leert op een speelse en professionele manier hoe je in elke stijl jouw stem kunt laten klinken.

Door voor- en nadoen leer je de stemtechnieken gebruiken die je van nature al in je hebt. Je wordt de baas van je eigen geluid. Ook leer je te zorgen voor je stem, zodat je je leven lang kunt blijven zingen.

We gebruiken voor zangles het liefst de liedjes die je zelf aandraagt. Met die liedjes gaan we aan het werk. We oefenen ondermeer op klank, resonantie, zuiverheid, microfoontechniek en voordracht.

We werken met zangers en zangeressen van ieder niveau. Van beginners tot professionals. Je zult versteld staan van je eigen stem. Kom kennismaken!

Lesdagen en tarieven

Voor zangles kan je van maandag tot en met zaterdag terecht bij onze muziekschool. Tijdens je proefles kan je in overleg met de docent de dag en de frequentie van de lessen afspreken. De kosten van een zangles beginnen vanaf €13,90 per les, kijk voor meer informatie over de kosten op onze tarieven pagina.

Overige vragen?

Heb je nog vragen? Kijk dan op onze meest gestelde vragen paginastuur een bericht of bel ons op: 06 24 462 645!

    Meld je hier aan voor een gratis proefles!

    We ontvangen graag de volgende gegevens voor het inplannen van een proefles.

    Waar wil je je voor aanmelden?

    Leeftijd


    Heb je nog geen instrument? Geen probleem, de docent zorgt ervoor dat jouw proefles een succes wordt!