Wat we bieden

Om jouw muziekles top te maken!

01. Een schat aan ervaring

Oprichters Jeroen en Harke geven beide al 20 jaar muziekles. Als team delen we onze ervaringen in het lesgeven. Wij houden van muziek en willen dat aan iedereen doorgeven. Dat maakt van MIA Music een kenniscentrum voor alles wat met Rock ’n Roll te maken heeft.

02. Topdocenten

Onze docenten hebben allemaal een vakopleiding gedaan en staan middenin de muziekwereld. Iedereen in ons team speelt regelmatig live, of produceert eigen werk. We weten dus waar we over praten.

03. Les op maat

Iedereen is anders en leert op zijn eigen manier. Jouw wensen en jouw mogelijkheden vinden wij belangrijk. Het is onze uitdaging om de muziekles te geven die het beste bij jou past.

04. Examens en certificaten

Wij doen niet aan examens of diploma’s. Maar wel aan optredens. Als je wilt en durft mag je je kunsten vertonen op een van onze live events. En voor fanatieke leerlingen hebben we alles in huis om je klaar te stomen voor audities en toelatingsexamens.

05. Advies over je instrument

We hebben (nog) geen winkel bij MIA Music. Maar we geven altijd graag advies bij het kopen van je eigen instrument. Je docent kan je goed vertellen waar je op moet letten, en kijkt met je mee als je een instrument wilt aanschaffen.

06. Service en onderhoud

Nieuwe vellen op je drumstel? Snaren vervangen? Voor klein onderhoud en reparaties kan je ook bij ons terecht. Van krakende knoppen en kromme gitaarhalzen tot een valse snaredrum. Wij weten er prima raad mee.

Voor iedereen?

Ja, echt voor (bijna) iedereen!

‘Ben ik niet te oud?’; ‘Ik ben dyslectisch’; ‘Ik ben totaal niet muzikaal’… Misschien heb je twijfels of muziekles wel echt bij je past. Maar muziek maken is net zo natuurlijk als praten, en dus voor iedereen geschikt.

Zodra je groot genoeg bent om je instrument te bespelen en je een half uur je aandacht erbij kunt houden, kan je op muziekles. We houden daarom als beginleeftijd een jaar of 8 aan. Maar we hebben ook jongere leerlingen die het prima volhouden.

En voor volwassenen geldt: Niemand is te oud. Als je op je 70ste nog nooit een instrument hebt bespeeld en ineens de geest krijgt: van harte welkom! Of misschien wil je je vergeten hobby weer oppakken? Elk reden is genoeg om kennis te komen maken.

Je kunt al je vragen en wensen bij ons kwijt. Tijdens een proefles kan je aangeven wat voor jou belangrijk is. Klik hieronder voor het aanvraagformulier.

Rich results on Google's SERP when searching for 'Gitaarles Amersfoort'
40

Lesweken per schooljaar

30

Minuten privéles

60

Minuten kan natuurlijk ook

1001

Redenen om muziek te komen maken

Wij zijn MIA Music

De grootste kleine muziekschool van Amersfoort

MIA Music is een kleine school met een compact team.

Met maar 1 locatie vlakbij het centrum van Amersfoort kennen we elkaar en onze leerlingen goed. Supergezellig dus!

Ons team bestaat enkel uit gepassioneerde muzikanten die hun kennis graag met je delen.

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief