Zangles

Rich results on Google's SERP when searching for 'Zangles Amersfoort'

Zangles in het centrum van Amersfoort

Je eigen stem is het enige instrument dat je overal mee naartoe neemt en dat je nooit opzij legt. Je kunt altijd en overal oefenen en optreden. Jezelf laten horen en mensen raken met jouw geluid. Je stem laat horen wie je bent en wat je voelt.

Het is het instrument van iedereen. En die van jou is uniek. Iets om zuinig op te zijn. Op zangles in onze gezellige kelder in Amersfoort centrum wordt je de expert van je eigen stemgeluid. Wat kan je ermee? Hoe bereik je de mensen achterin de zaal zonder een zere keel na afloop? Hoe zorg je goed voor je stem?

Zangles bij MIA Music Amersfoort gaat natuurlijk ook over het plezier van zingen. Je leert op een speelse en professionele manier hoe je in elke stijl jouw stem kunt laten klinken. Door voor- en nadoen leer je de stemtechnieken gebruiken die je van nature al in je hebt. In een veilige setting ontdek je samen met docent je eigen mogelijkheden. Zo wordt je de baas van je eigen geluid.

Om alvast in de stemming te komen vind je hier, hier, en hier wat mooie voorbeelden van verschillende manieren van zingen, en van plezier!

Rich results on Google's SERP when searching for 'Zangles Amersfoort'

Methode zangles Amersfoort

We gebruiken het liefst de liedjes die je zelf aandraagt. Met die liedjes gaan we aan het werk. Want In de muziek waar je zelf graag naar luistert zit alles wat je kunt leren over zingen. Elk liedje heeft zijn eigen uitdaging en techniek. Door zo te werken komt alles vanzelf aan bod en weet jij waarvoor je het doet.

We werken met zangers en zangeressen van ieder niveau en van elke leeftijd. Van beginners tot professionals. Je zult versteld staan van je eigen stem. Kom gerust kennismaken!

Lesdagen en tarieven

 We geven zangles op maandag, woensdag en donderdag. Proeflessen plannen we altijd op beschikbare tijden in het lesrooster. Meestal kun je al direct na je proefles starten. Wil je een vrijblijvende kennismaking plannen? Stuur dan het formulier onderaan deze pagina in. Voor onze tarieven kijk je op de tarieven pagina.

Overige vragen?

Heb je nog vragen? Kijk dan op onze meest gestelde vragen pagina of stuur een bericht .

    Meld je hier aan voor een gratis proefles!

    We ontvangen graag de volgende gegevens voor het inplannen van een proefles.

    Waar wil je je voor aanmelden?

    Leeftijd


    Heb je nog geen instrument? Geen probleem, de docent zorgt ervoor dat jouw proefles een succes wordt!