Gitaarles

Rich results on Google's SERP when searching for 'Gitaarles Amersfoort'

Ben je op zoek naar gitaarles in de omgeving van Amersfoort? Bij onze muziekschool in het centrum van de stad zit je goed. In onze gezellige kelder aan de Utrechtseweg geven we les met aandacht en plezier. We doen er alles aan om de gitaarles te geven die het beste bij je past.

De gitaar is een van de meest avontuurlijke instrumenten die er zijn. Denk aan het pure geluid van een simpel akoestisch liedje in vergelijking met de bizarre geluiden die je uit een elektrische gitaar kunt toveren. Het is allemaal even leuk! Als gitarist speel je even makkelijk bij een kampvuur als in een volle concertzaal. Gitaarles bij muziekschool MIA Music laat je kennis maken met al dat moois.

Bij MIA Music is plek voor iedere gitarist. Ook als je al jaren speelt en je je skills wilt verbeteren. En ook als je nog nooit een gitaar hebt vastgehouden.

Je kiest zelf of je begint op een akoestische of elektrische gitaar. Het is maar net wat je op dit moment het meest aanspreekt. De meeste gitaristen zullen uiteindelijk zowel akoestisch als elektrisch willen spelen.

Om het kiezen nog moeilijker te maken kun je hier, hier en hier alvast wat voorbeelden bekijken. Opgelet: Voor je het weet zit je de rest van de dag op youtube!

Gitaarles in Amersfoort op jouw manier

Tijdens gitaarles leer je aan de hand van liedjes alles over akkoorden, melodie, toonladders en ritmes. Je speelt met je vingers of met een plectrum, afhankelijk van de muziekstijl. Jouw muziekstijl natuurlijk!

Want of je nu beginner bent of gevorderd, alles wat je wilt leren zit in de muziek waar je zelf naar luistert. Heb je een eigen muzieksmaak? Mooi! Dan gebruiken we jouw lievelingsmuziek tijdens de lessen. Maar ook je docent heeft lijsten vol met toffe nummers waar je steeds weer van kunt leren. Dus ook als je nog geen idee hebt wat je leuk vindt is er altijd genoeg moois te oefenen.

Lesvorm

Naast de nummers die je samen met je docent uitzoekt krijg je ook gerichte oefeningen. Zo leer je je instrument steeds beter kennen en wordt je steeds handiger. Je gaat hierdoor snel vooruit en voor je het weet leg je de gitaar nooit meer opzij.

Je krijgt bij ons privéles, maar als er geschikte mede-kandidaten zijn geven we ook duoles. Kijk hier voor de tarieven. Wil je kennis komen maken? Meld je dan aan voor een gratis proefles.

Gitaarles Amersfoort in het kort:

 • Toffe, kleinschalige muziekschool in centrum Amersfoort
 • Leer je eigen favoriete liedjes spelen
 • Direct starten
 • Alle leeftijden
 • Voor beginners en gevorderden

Gratis proefles

Onze proeflessen zijn gratis. Ook als je verschillende proeflessen aanvraagt. Zo kun je met elke docent kennis maken, zonder verplichtingen. We plannen het liefst kennismakingslessen op tijden die direct beschikbaar zijn. Waar het om gaat is dat jij je dadelijk helemaal op je plek voelt bij jouw docent, op jouw lestijd.

  Meld je hier aan voor een gratis proefles!

  We ontvangen graag de volgende gegevens voor het inplannen van een proefles.

  Waar wil je je voor aanmelden?

  Leeftijd


  Heb je nog geen instrument? Geen probleem, de docent zorgt ervoor dat jouw proefles een succes wordt!