Bandcoaching

Rich results on Google's SERP when searching for 'Muziekschool Amersfoort'

Heb je altijd al eens in een band willen spelen? Of wil je gewoon eens ervaren hoe dat is? Of speel je al jaren samen en wil je als band beter worden? Dan is bandcoaching bij MIA Music wat je zoekt! 

Zowel beginnende als (ver)gevorderde bands helpen we op weg met onze cursus bandcoaching. Eens per 2 weken kom je samen met je bandcoach. Wat je leert pas je toe in zelfstandige repetities tijdens de andere weken. Het niveau van de lessen passen we natuurlijk aan op de groep.

Informatie

Spelen in een band vraagt om hele andere vaardigheden dan spelen in je eentje op je kamer. Als je samen muziek maakt gaat het over samenwerken, luisteren, kijken en communiceren. Een goede coach helpt je deze vaardigheden te ontwikkelen.

Bandcoaching bij MIA Music daagt je uit het roer om te gooien. Voor bestaande groepen, maar ook voor mensen zonder bandervaring.

Cursus

In 10 lessen van 1,5 uur wordt je band getraind in het samenspelen. De samenstelling van de groep wijzigt niet tijdens de duur van het traject. Tussen de coachinglessen door ga je zelfstandig repeteren, waarbij de geleerde vaardigheden verder geoefend worden.

De cursus is ingedeeld in de volgende modules:

 • Basis
 • Communicatie
 • Anticiperen en spelend aanpassen
 • Interpretatie, muzikaliteit en eigen visie
 • Performance

Opnames

Tijdens de laatste les wordt een demo opgenomen en gemixt in onze studio. Je krijgt dus direct je eigen opname! Het geheel wordt afgesloten met een optreden voor publiek.

Inschrijven

Van binnenkomende aanmeldingen voor bandcoaching stellen wij regelmatig nieuwe bands samen. Daarbij houden we rekening met je leeftijd, je niveau en je muzikale interesse. Voorafgaand aan de lessen vul je voor de bandcursus een apart inschrijfformulier in. Zodra je bent ingedeeld ontvang je van ons een bericht om je in te schrijven.

Natuurlijk kun je je ook als band met zijn allen tegelijk inschrijven, bijvoorbeeld als je vindt dat jullie wel een extra boost kunnen gebruiken.

Er gaat niets boven het plezier van samen muziek maken!

Kosten

De kosten van een de bandcoaching bedragen €16,50 per sessie, ex BTW. Leerlingen ouder dan 21 dragen verplicht 21%  BTW af. Deze cursus wordt in een keer in rekening gebracht, omdat je je niet tussentijds kunt uitschrijven. Betalen in termijnen is mogelijk. Kijk voor meer informatie over kosten op onze tarieven pagina.

Overige vragen?

Heb je nog vragen? Kijk dan op onze meest gestelde vragen paginastuur een bericht of bel ons op: 06 24 462 645!

  Meld je hier aan voor een gratis proefles!

  We ontvangen graag de volgende gegevens voor het inplannen van een proefles.

  Waar wil je je voor aanmelden?

  Leeftijd


  Heb je nog geen instrument? Geen probleem, de docent zorgt ervoor dat jouw proefles een succes wordt!