Drumles

Rich results on Google's SERP when searching for 'Drumles Amersfoort'

Het is de droom van ieder kind en de nachtmerrie van veel ouders. Drummen zit in iedereen. Kun je niet stilzitten? Mooi, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Welkom op drumles in onze kelder in het centrum van Amersfoort. In onze sfeervolle muziekschool kun je je helemaal uitleven.

Er is geen plek op de wereld waar geen ritme bestaat. Overal zijn door de eeuwen heen unieke patronen en stijlen ontstaan. Drummen en ritme kun je het beste zien als een oneindig grote taal. Als je wilt kun je de rest van je leven steeds nieuwe ritmes oefenen. Het drumstel dat wij nu kennen bestaat eigenlijk nog niet zo lang. En het leuke is dat je zelf daaraan alles kunt veranderen wat je wilt.

Hier, hier, hier en hier vind je alvast wat uiteenlopende voorbeelden. Opgepast: voor je het weet zit je de rest van de week achter youtube!

Drumles bij MIA Music Amersfoort

Als drummer bepaal je het ritme, tempo, volume en het gevoel van elk liedje dat je speelt. Dat is geweldig leuk en dankbaar werk. Zodra je het plezier van oefenen en meespelen hebt ontdekt wil je nooit meer stoppen.

Tijdens drumles gebruiken we veel liedjes in verschillende stijlen. Je leert alles over slagtechniek, beweging en de klank van je instrument. We spelen samen en oefenen allerlei soorten ritmes. Zo bouwen we elke les aan nieuwe vaardigheden. De muziek die je zelf het liefste afspeelt kun je met voldoende geduld leren spelen.

Onze grote lesruimte heeft 2 mooie drumstellen en een muziekinstallatie. Zo kunnen we meespelen met alle liedjes die jij of je docent aandraagt. Dat meespelen doen we met koptelefoons speciaal voor drummers. Zo beschermen we altijd onze oren tijdens de lessen.

Drumles Amersfoort in het kort:

 • Je leert alles over beweging en ritme
 • Samen spelen met je docent
 • Oneindig veel verschillende ritmes
 • Speel de muziek die jij mooi vindt
 • Alle leeftijden
 • Elk niveau
 • Supergezellige muziekschool
Boy playing drums

Lesdagen en proefles

We geven drumles van maandag t/m donderdag, veelal buiten schooltijden en in de avond. Proeflessen plannen we altijd op tijden die beschikbaar zijn in ons vaste lesrooster. Zo kun je direct starten als je het leuk vindt. En dat ervaar je het beste tijdens een gratis kennismakingsles.

Overige vragen?

Heb je nog vragen? Kijk dan op onze meest gestelde vragen pagina, of stuur een bericht . Voor onze tarieven klik je hier.

Gratis kennismaking drumles in Amersfoort

  Meld je hier aan voor een gratis proefles!

  We ontvangen graag de volgende gegevens voor het inplannen van een proefles.

  Waar wil je je voor aanmelden?

  Leeftijd


  Heb je nog geen instrument? Geen probleem, de docent zorgt ervoor dat jouw proefles een succes wordt!