Child playing guitar

Gitaarles

Wat je al niet kan met 6 snaren en een stuk hout! Van de kleinste akoestische liedjes tot de meest bizarre herrie. Het wordt allemaal gedaan met een gitaar. En jij kunt het allemaal leren!

Basgitaarles

Basgitaar is een van de stoerste instrumenten die er zijn, vinden we bij Muziekles in Amersfoort. Het geluid is groots en grommend, maar ook melodieus en ritmisch. Een bassist verbindt het ritme met de noten in de muziek. Dat maakt dit instrument zo speciaal: als bassist ben je eigenlijk drummer en gitarist in één.

Drumles

Het is de droom van ieder kind en de nachtmerrie van veel ouders. Drummen zit in iedereen. Ritme is de onmisbare motor in elke vorm van muziek. Kun je niet stilzitten? Mooi, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Girl singing

Zangles

Je eigen stem is het enige instrument dat je overal mee naartoe neemt en dat je nooit opzij legt. Je stem laat horen wat je voelt en wie je bent.

2 people playing guitar together

Bandcoaching

Zowel beginnende als (ver)gevorderde bands helpen we op weg met onze cursus bandcoaching. Eens per 2 weken kom je samen met je bandcoach. Wat je leert pas je toe in zelfstandige repetities tijdens de andere weken. Het niveau van de lessen passen we natuurlijk aan op de groep.