Rich results on Google's SERP when searching for 'zangles Amersfoort'

Maik IJpelaar

Zang, Bandcoaching

Les gehad van: Simone Roerade, Harjo Pasveer, Ronald Douglas, Simon Feenstra

Gewerkt met: Kensington, Di-Rect, Waylon, Marco Borsato, JP Saxe, Ben Saunders, BANNERS, Xander de Buisonjé, Shirma Rouse, Jennie Lena, Bo Saris, Jamai Loman

Voorbeelden: Freddie Mercury, Bruce Dickinson, Allen Stone, Ole Børud, Anderson .Paak, Bruno Mars

Genres:

Pop, soul, funk, hiphop, rock, hardrock, metal

Over mij

Hoi! Ik ben Maik en ik geef zangles bij MIA. In begon op mijn twaalfde verjaardag met gitaar spelen en liet mijn gitaar alleen maar los om er meer instrumenten bij te leren spelen. Zang is er eigenlijk pas als laatste echt bij gekomen, maar het is wel wat ik ben gaan studeren op het conservatorium van Rotterdam, waar ik uiteindelijk met een 9 ben afgestudeerd.
Ik heb veel ervaring als live muzikant. Dat begon vroeger al in mijn eigen bands en inmiddels heb ik samen op het podium gestaan met onder andere Waylon, Kensington en Di-Rect en mag ik onder andere 23 keer Ahoy en 5 keer De Kuip op mijn lijstje zetten!
Tegenwoordig zing ik in één van de meest geboekte coverbands van Nederland; jeWelste en doordeweeks ben ik dus aanwezig om jou alle fijne kneepjes van het zingen aan te leren. Je mag met elke stijl bij me aankomen, want ik vind het allemaal leuk en ik wil vooral dat jij ontwikkelt wat je zelf graag wil zingen. Hopelijk tot snel in de les!