Rich results on Google's SERP when searching for 'Gitaarles Amersfoort'

Ozzy Voskuilen

Gitaar, Bandcoaching

Les gehad van: Woodrow Wegkamp, Ruud Jolie, Boudewijn Bonebakker, Michel Nienhuis, Bart Hennephof, Danny Tunker

Gewerkt met: Inferum (eigen project), Top 2000 Hoogland Live, Sisters of Suffocation

Voorbeelden: Tool, Metallica, Meshuggah, Gojira, Alice In Chains, Daughters, Ariana Grande, Scott Henderson, Steve Lukather, Zakk Wylde

Genre(s): Metal, Top 2000

Wanneer je vernoemd wordt naar een van de grootste rock legendes aller tijden, zou het schandalig zijn geweest om niet iets met muziek te gaan doen.

Na een aantal jaren te hebben gedrumd ben ik op mijn 14e begonnen met gitaarlessen. En op mijn 16e kwam ik in mijn eerste bandje. Mijn liefde voor muziek was altijd al groot, maar nu wist ik zeker dat ik niks anders meer wilde in mijn leven.

Dus maakte ik de keuze om een muziekopleiding te doen: de Metal Factory in Eindhoven. Ondanks dat dit een opleiding is die zich richt op rock en metal heb ik heel veel andere muziekgenres kunnen verkennen. Bijvoorbeeld; country, blues, pop, jazz, etc.

Op de Metal Factory ben ik ook in mijn eerste serieuze band terecht gekomen, Inferum. Hiermee heb ik afgelopen jaren meer dan 100 shows gespeeld in binnen en buitenland. Daarnaast speel ik ook in de Top 2000 Hoogland Live band.

Dit alles doe ik met enorm veel passie en plezier, en dat vind ik ook het belangrijkste in mijn lessen. Als leerling wil je natuurlijk groeien. En de beste manier om dat te doen is door verliefd te worden op je instrument.

Ongeacht hoe goed je bent of hoe goed je wilt worden, het speelplezier is het allerbelangrijkste. Laten we er een leuke les van maken!

Mvg, Ozzy