Gitaarles

Kiezen moeilijk? Geen probleem!
Vraag gewoon verschillende proeflessen aan.

Gitaarles bij Muziekles in Amersfoort

Informatie

Geloof het of niet, maar de gitaar heeft de wereld voorgoed veranderd. Hoe zou het zijn geweest zonder alle rock- en blueshelden, singer-songwriters, metalheads en andere gitaristen van de afgelopen jaren? Gitaristen horen tot de meest vernieuwende creatieve geesten van deze tijd. Gitaarles bij Muziekles in Amersfoort laat je kennis maken met al het goeds dat de gitaar te bieden heeft, elektrisch of akoestisch.

Bij ons mag je zelf bepalen of je akoestisch of elektrisch gitaarles neemt!

Eigen stijl gitaarles

Tijdens gitaarles leer je aan de hand van liedjes alles over akkoorden, melodie, toonladders en ritmes. Je speelt met je vingers of met een plectrum, afhankelijk van de muziekstijl. Jouw stijl natuurlijk! Want of je nu beginner bent of gevorderd: alles wat je wilt leren zit in de muziek waar je zelf naar luistert.

Lesvorm

Naast de nummers die je samen met je docent uitzoekt krijg je ook gerichte oefeningen. Zo leer je je instrument steeds beter kennen en wordt je steeds handiger. Je gaat hierdoor snel vooruit en voor je het weet leg je de gitaar nooit meer opzij. Wil je even kennis maken? Meld je dan aan voor een gratis proefles! Je krijgt bij ons privéles, maar duo-les is ook altijd mogelijk!

In het kort:
  • Leren aan de hand van eigen favoriete liedjes
  • Alles over akkoorden, melodie, toonladders en ritmes
  • Je leert spelen met je vingers én met plectrum
  • Voor beginners én gevorderden
  • Spelen in je eigen stijl!

"Gitaarles Amersfoort is zowel voor de beginnende als de meer gevorderde gitarist."

Gratis proefles in Amersfoort

Een gratis proefles gitaar is bij Muziekles in Amersfoort ook écht gratis. Op deze manier kan jij zelf beslissen of het instrument en de docent bij jou passen. Alleen bij gitaarles Amersfoort kan je zelf een docent kiezen en bij iedere docent een proefles doen! Bevalt de les niet, probeer je gewoon een andere docent.


Of... bekijk eerst onze tarieven
Gitaarles in Amersfoort

Aanschaf instrument

Wij krijgen vaak de vraag of er voor een proefles direct een instrument nodig is. Het antwoord: "Maak je geen zorgen!".  Het is belangrijk dat je een fijn instrument aanschaft, dit zal je plezier in de lessen alleen maar vergroten. Je hoeft dus ook niet direct een eigen instrument aan te schaffen, de docent kan jou hier op alle vlakken goed in adviseren! 

Heb je nog geen instrument? Geef dit even aan en de docent zorgt dat jij met een gerust hart kan deelnemen!

Lesdagen en tarieven

Voor gitaarles kan je van maandag tot en met zaterdag terecht bij onze muziekschool. Tijdens je proefles kan je in overleg met de docent de dag en de frequentie van de lessen afspreken. De kosten van een gitaarles beginnen vanaf €13,90 per les, kijk voor meer informatie over de kosten op onze tarieven pagina.

Overige vragen?

Heb je nog vragen? Kijk dan op onze meest gestelde vragen paginastuur een bericht of bel ons op: 06 24 462 645!

Gitaardocenten Amersfoort

Jeroen

Gerry

Frank

Ozzy

Schrijf je in voor een gratis proefles

En ontvang een mooie MIA Music tas!