Tarieven

Meer dan 1 proefles? Natuurlijk kan dat!
Maak kennis met elke docent en elk instrument.

Privéles: €22,50 per half uur

DUO/ groepsles: €13,50 per persoon, per half uur

Let op: als je 21 jaar of ouder bent komt er 21% BTW bovenop het lesgeld.
Ons lesseizoen duurt 40 weken. Als je om de week les hebt krijg je dus 20 lessen in een seizoen. Voor onze jaarplanning kijk je hier. Voor de leskalender kijk je hier.

De rekening werkt zo

We delen alle lessen die dit seizoen voor jou gepland staan door alle maanden tot en met augustus. Je ontvangt de rekeningen dus het hele jaar door, ook in de zomervakantie. Zo betaal je elke maand hetzelfde bedrag, net als bij een abonnement. Kijk hieronder voor rekenvoorbeelden.
Als je een uur achter elkaar les hebt, komt dat op de rekening te staan als 2 keer een half uur.

Wanneer krijg je de rekening

We sturen altijd de rekening voorafgaand aan de lesperiode. Als je je middenin het seizoen inschrijft krijg je zo snel mogelijk de eerste rekening. Aan het einde van de maand krijg je dan de rekening voor de volgende maand. Je kunt het cursusgeld voor het hele seizoen ook in een keer betalen, of in 2 keer. Als je dat wilt stuur dan een berichtje naar: facturen@muzieklesinamersfoort.nl.

Stoppen met muziekles

Als je stopt met je lessen heb je een uitlooptermijn van 1 maand. We maken dan een eindberekening. Hierop verrekenen we de lessen die je dit seizoen hebt gehad met het betaalde lesgeld. Als er dan nog een bedrag open staat krijg je hiervoor een rekening. Als blijkt dat je teveel hebt betaald storten we dat terug op je rekening.

Cursus Bandcoaching of Songwriting

Een cursus bandcoaching of songwriting bestaat uit 10 lessen van 90 minuten.
De prijs voor de hele cursus is €165,00 per persoon. Dit brengen we in 1 keer in rekening.
Let op: als je 21 jaar of ouder bent komt er 21% BTW bovenop het lesgeld.

Rekenvoorbeeld 1

Stel, je begint aan het begin van het schooljaar met 2-wekelijkse lessen. We rekenen dan 20 lessen x €22,50, verdeeld over 12 maanden. Je maandbedrag wordt €37,50. Als je 21 jaar of ouder bent wordt het €45,38, incl. BTW.

Rekenvoorbeeld 2

Stel, je begint in oktober, in de vijfde week na de zomervakantie met wekelijkse lessen. Het seizoen duurt dan nog 36 weken. We rekenen dus 36 lessen x €22,50, verdeeld over 11 maanden. Je maandbedrag wordt €73,64. Als je 21 jaar of ouder bent wordt het €89,10, incl. BTW.

Rekenvoorbeeld 3

Stel, na jaren lesplezier stop je in december, na de 14e lesweek. Je hebt dan 14 wekelijkse lessen gehad en 4 keer een maandbedrag betaald van €75,00. Je hebt dus in totaal €300,00 betaald. 14 lessen kosten opgeteld €315,00. Bij de eindberekening moet je dus nog €15,00 betalen. Let op: we hebben bij uitschrijving een uitlooptermijn van een maand.

Schrijf je in voor een gratis proefles

En ontvang een mooie MIA Music tas!