Tarieven

Meer dan 1 proefles? Natuurlijk kan dat!
Maak kennis met elke docent en elk instrument.

Privéles: €24,00 per half uur

DUO/ groepsles: €14,40 per persoon, per half uur

Let op: als je 21 jaar of ouder bent komt er 21% BTW bovenop het lesgeld.

De rekening werkt zo

Een jaar duurt bij ons 40 lesweken, vanaf het moment dat je start. Het lesgeld voor die 40 lessen delen we door 12 betaaltermijnen. Je ontvangt de rekeningen dus het hele jaar door, ook in de zomervakantie.
Zo betaal je elke maand hetzelfde bedrag, net als bij een abonnement. Kijk hieronder voor rekenvoorbeelden.
Als je een uur achter elkaar les hebt, komt dat op de rekening te staan als 2 keer een half uur.
Je kunt het cursusgeld voor het hele jaar ook in een keer betalen, of in 2 keer. Als je dat wilt stuur dan een berichtje naar: facturen@muzieklesinamersfoort.nl.
We sturen altijd de rekening op de eerste dag van de maand. Als je je middenin het seizoen inschrijft krijg je op de eerste dag van de volgende maand je eerste rekening.
Ons lesseizoen duurt 40 weken. Als je om de week les hebt krijg je dus 20 lessen in een seizoen. Voor onze jaarplanning kijk je hier. Voor de leskalender kijk je hier.

Stoppen met muziekles

Als je stopt met je lessen heb je een uitlooptermijn van 1 maand. We maken dan een eindberekening. We kijken hoeveel geplande lessen er zijn geweest en hoeveel dat heeft gekost. Vervolgens kijken we hoeveel er al in rekening is gebracht. Als er dan nog een bedrag open staat krijg je hiervoor een rekening. Als blijkt dat je teveel hebt betaald storten we dat terug op je rekening.
Let op: een eindberekening staat los van oudere openstaande facturen. Die moeten ook gewoon worden betaald.

Rekenvoorbeeld 1

Stel, je begint aan het begin van het schooljaar met 2-wekelijkse lessen. We rekenen dan 20 lessen x €24,00, verdeeld over 12 maanden. Je maandbedrag wordt €40,00.
Let op: Als je 21 jaar of ouder bent wordt het €48,40, incl. BTW.

Rekenvoorbeeld 2

Stel, je begint in oktober, in de vijfde week na de zomervakantie met wekelijkse lessen. We maken dan een abonnement van oktober dit jaar, tot oktober het volgende jaar. Daarin zitten 40 lessen. 40 lessen verdeeld over 12 maanden geeft een maandbedrag van €80,00.
Als je 21 jaar of ouder bent wordt het €96,80, incl. BTW.

Rekenvoorbeeld 3

Stel, na jaren lesplezier stop je in december, na de 14e lesweek. Je hebt dan 14 wekelijkse lessen gehad en 4 keer een maandbedrag betaald van €80,00. Je hebt dus in totaal €320,00 betaald. 14 lessen kosten opgeteld €336,00. Bij de eindberekening moet je dus nog €16,00 betalen. (Als je 21 jaar of ouder bent komt er 21% BTW bij op).
Let op: we hebben bij uitschrijving een uitlooptermijn van een maand.

Schrijf je in voor een gratis proefles

En ontvang een mooie MIA Music tas!