Bandcoaching

Benieuwd wat jullie samen kunnen bereiken?


Schrijf je dan in en maak kennis met de leukste Muziekschool in Amersfoort!

Bandcoaching

Speel je in een band en wil je als groep beter worden? Heb je nog nooit in een band gespeeld maar zou je dat heel graag willen? Dan is bandcoaching bij Muziekles in Amersfoort wat je zoekt! Wij zijn niet gebonden aan inschrijfdata, dus je kan inschrijven wanneer je het jou uitkomt!

Informatie

Spelen in een band vraagt om hele andere vaardigheden dan spelen in je eentje op je kamer. Als je samen muziek maakt gaat het over samenwerken, luisteren, kijken en communiceren. Een goede coach helpt je deze vaardigheden te ontwikkelen.

Bandcoaching bij Muziekles in Amersfoort daagt je uit het roer om te gooien. Voor bestaande groepen, maar ook voor mensen zonder bandervaring.

Cursus

In 10 lessen van 2 uur wordt je band getraind in het samenspelen. De samenstelling van de groep wijzigt niet tijdens de duur van het traject. Tussen de coachinglessen door ga je zelfstandig repeteren, waarbij de geleerde vaardigheden verder geoefend worden.

De cursus is ingedeeld in de volgende modules:

  • Basis
  • Communicatie
  • Anticiperen en spelend aanpassen
  • Interpretatie, muzikaliteit en eigen visie
  • Performance

Bandcoaching bij muziekles in amersfoort

Opnames

Aan het eind van het traject wordt een demo opgenomen in studio MIA. Het geheel wordt afgesloten met een optreden voor publiek. Je krijgt dus direct je eigen EP!

Inschrijven

Je kunt je als band met zijn allen tegelijk inschrijven. Als je geen band hebt, maar wel graag in een band wilt, proberen wij er een samen te stellen. Er gaat niets boven de kick van samenspelen!

Kosten

Voor bandcoaching kan je van maandag tot en met zaterdag terecht bij onze muziekschool. Tijdens je kennismaking kan je in overleg met je de dag en de frequentie van de lessen afspreken. 

De kosten van een de bandcoaching bedragen €34,00 per sessie, kijk voor meer informatie over de kosten op onze tarieven pagina.

Overige vragen?

Heb je nog vragen? Kijk dan op onze meest gestelde vragen paginastuur een bericht of bel ons op: 06 24 462 645!

Schrijf je in voor een gratis proefles

En ontvang een mooie MIA Music tas!